Bakan Kasapoğlu, Avrupa Şampiyonu Beykentlileri Makamında Ağırladı

Tarih: 15 Ağustos 2018

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, 2019 Avrupa Üniversiteler Arası Voleybol Şampiyonasında, üst üste 2. kez şampiyon olan Beykent Üniversitesi Erkek Voleybol Takımını ve 2019 Avrupa Üniversiteler Arası Basketbol Şampiyonasında üst üste iki kez ikincilik elde eden Beykent Üniversitesi Erkek Basketbol Takımını makamında ağırlayarak tebrik etti.

Ziyarette Dr. Erkan Çelik’in yanı sıra; Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Ferman, Beykent Üniversitesi Genel Sekreteri Murat Süslü, Beykent Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Halil İbrahim Duru, Beykent Üniversitesi Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü Cansu İbili,  Erkek Voleybol Takım Koçu Barış Sümen ve sporcuları, Erkek Basketbol Takım Koçu Bilal Han Duru ve sporcuları yer aldı.

Bakan Kasapoğlu’ndan özel tebrik

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Bakan Kasapoğlu, Beykent Üniversitesi’ni göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ederek ‘‘Ülkemize yaşattığınız bu gururdan ve üstün hizmetten dolayı emeği geçen Beykent Üniversitesi yöneticilerimizi ve sporcularımızı kutluyorum’’ dedi.

‘‘Her zaman yanındayız’’

Dr. Erkan Çelik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ‘‘Sayın Bakanımız, sporcularımızı burada ağırlama nezaketini göstermiş ve bizleri çok mutlu etmiştir. Kendisine, ilgi ve alâkası için teşekkür ederiz.'' ifadelerini kullandı.

Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Ferman, Bakan Kasapoğlu’na Beykent’in Avrupa’daki başarılarına gösterdiği ilgi ve alakadan memnuniyet duyduklarını belirterek, ‘‘Sayın Bakanımıza, görüşme boyunca verdiği nazik mesajlarından ve desteğinden ötürü şükranlarımızı sunarız’’ diye konuştu.

Özel olarak takip ediliyor

Voleybol Takım Koçu Barış Sümen ve Basketbol Takım Koçu Bilal Han Duru’dan, oynanan turnuva hakkında bilgi alan Bakan Kasapoğlu elde edilen başarının çok kıymetli olduğunu ve müsabakaları turnuva boyunca Bakanlık olarak takip ettiklerini belirtti.

Maçlara ve yerleşkeye ziyaret sözü

Bakan Kasapoğlu, Beykent’teki başarıları bizzat takip ettiğini ifade ederek, önümüzdeki yıl iki takımın da karşılaşmalarına gelip canlı izlemek istediğini, ayrıca Beykent Üniversitesi Yerleşkelerini de ziyaret etmek istediğini söyledi.

Forma hediyesi

Beykent Üniversitesi Genel Sekreteri Murat Süslü ise, ziyaretteki samimi ve misafirperver yaklaşımdan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Dr. Çelik ve Prof. Dr. Ferman da Bakan Kasapoğlu’na, isminin yazılı olduğu forma hediye etti. Ziyaret, 2020’de elde edilmesi hedeflenen yeni şampiyonlukların ardından tekrar gerçekleştirilmesi temennisiyle sona erdi.

Anıtkabir ziyareti

Bakan Kasapoğlu ile buluşma sonrası, Beykent Üniversitesi Yönetimi ve takım oyuncuları, Avrupa’dan üst üst zaferlerle dönmenin gururuyla Anıtkabir’i de ziyaret etti.